Няма две мнения по въпроса, че гримирането е изкуство. И

...
 
Няма две мнения по въпроса, че гримирането е изкуство. И
Коментари Харесай

Как да нанесете ружа правилно: съвети от гримьор

 

Няма две отзиви по въпроса, че гримирането е изкуство. И в случай че вечерният грим ни разрешава да се развихрим малко повече, то същинското предизвикателство си остава дневният – по какъв начин да се гримирате по този начин, че да изглеждате оптимално естествено? Един от главните акценти, изключително в случай че по природа имате бледен загар, е ружът. Малко дами го употребяват денем, а още по-малко – знаят по какъв начин и къде да го нанесат, по този начин, че лицето им да наподобява леко поруменяло и изцяло естетствено. В тази публикация ще ви разкажем по какъв начин да постигнете това, следвайки препоръките на професионалния гримьор Екатерина Томилина.

 

Много хора считат, че ружът е много придирчив артикул в грима. В взаимозависимост от приложението на продукта, лицето може да бъде образно променено. Ако прекалите, тогава получавате два червени кръга на лицето, не е задоволително да го нанесете – в случай че е на неверното място, ще ви направи да изглеждате като че ли сте заболели.

Гримьорът Екатерина Томилина споделя по какъв начин и къде да нанесете ружа, с цел да избегнете грима в жанр „ матрьошка “ и да изглеждате като свежа роза.

 

Съвети:

 

Използвайте пухкава четка от естествена козина, с цел да избегнете петната.

 

Усмихнете се – по този начин ще откриете най-изпъкналата част – ябълката на бузата на лицето си, разделете я образно на половина и нанасете продукта единствено върху долната й част, като изтегляте леко към слепоочията.

 

Движенията би трябвало да са леки и бързи, не натискайте четката

 

За да наподобява ружът съразмерен, а не като настрана леке ​​по лицето, нанесете го леко върху гънката на клепача, над веждите и малко върху носа.

 

Ние не нанасяме никакъв руж, хайлайтър или ваятел в зоната „ чист триъгълник “, тогава гримът ви ще наподобява подреден и чист.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР